Botezul este primul eveniment de amploare din viata oricarui micut. Sedinta foto din ziua botezului, slujba de botez incarcata de emotie sau petrecerea de dupa, incarcata de bucurie, totate sunt momente ale caror amintire vor starni peste ani zambete si emotii. Alege sa-ti pastrezi amintirile in imagini de calitate, alege serviciile unui fotograf profesionist.

Sofia Elena

Alexandru Andrei

Sabina

Amira

Cristian Alexandru

Ion

Luca Stefan

Casiana

Sara Andreea

Oferim pachete foto-video complete pentru nunta sau botez in Braila, Galati si imprejurimi. Fotografiile sunt editate integral din punct de vedere al luminii, culorii, si contrastului, iar filmarea va avea un videoclip cu cele mai frumoase momente realizat pe o melodie aleasa de client. Pe partea de foto se pot face editari de precizie la cererea clientului.

Pachetele contin foto marturii – fotografii printate pe loc si albume foto carte care se realizeaza cu fotografiile alese de client. Inainte de a printa albumele, fiecare client primeste o porpunere de grafica in baza careia acesta poate oferi indicatii referitoare la ulterioarele modificari ale albumului. Albumul nu va fi tiparit decat dupa ce primim acordul clientului.