Fotograf nunta

Ziua nuntii este importanta pentru oricare dintre noi, este un moment de schimbare in viata fiecaruia, un capitol nou in ceea ce va urma. Pretuieste-ti cele mai frumoase amintiri! Alege un fotograf profesionist care sa surprinda in mod obiectiv emotia momentului, care sa pastreze vie si neschimbata imaginea nuntii tale.

Andra si Bogdan

Ana si Adrian

Luiza si Paul

Adirana si Iustin

Andreea si Robert

Loredana si George

Alina si Claudiu

Loredana si George

Mihaela si Adi

Gianina si Ionel

Ioana si Daniel

Madalina si Alex

Sorina si Romeo

Ana si George

Marina si Cosmin

Alexandra si Valentin

Madalina si Andrei

Oferim servicii foto video complete de cea buna calitate in Braila, Galati si imprejurimi. Pachetele noastre foto contin pe langa fotografiile de nunta editate intregral, marturii foto – fotografii printate pe loc, sedinte foto si albume foto-carte realizate cu fotografiile alese de client. Pentru fiecare album de nunta clientul primeste un draft al graficii pe care il poate modifica dupa preferinte. Albumul se printeaza doar cu acordul clientului, atunci cand acesta este multumit de propunerea de grafica.

Pachetele video includ filmarea DSLR cu accesorii de stabilizare a imaginii si unul sau doua videoclipuri cu cele mai frumoase momente realizate pe melodii alese de client. La cererea clientului, pachetele video pot include filmare cu drona, macara sau videografi extra pentru filmarea cu mai multe camere.

Tratam cu aceeasi seriozitate si implicare orice eveniment, fie ca discutam de o nunta, un botez sau orice alta petrecere privata indiferent de pachetul foto-vide ales.